Waarom PT?

Waarom personal training

Omdat personal training het verschil maakt tussen bewegen en progressie maken. Met personal training word je persoonlijk begeleid naar je gewenste doelstelling, omdat je lichaam volgens de juiste trainingsmethoden wordt getraind. Vaak hebben mensen al allerlei sporten geprobeerd, maar kunnen het moeilijk volhouden. Ze krijgen lichamelijke klachten of het gewenste resultaat komt maar niet in zicht. Wanneer je dan ook nog eens een sport beoefent, waarbij je vooral erg blij bent als je klaar bent, is de kans dat je dit gaat volhouden erg klein.

Om gezond te blijven met een slank en energiek lichaam, is beweging echt noodzakelijk. Doe je dit niet, dan kun je lichamelijke klachten verwachten; vaak begint dit met rugklachten en overgewicht. Zonde, want in de meeste gevallen is dit totaal niet nodig.
Als je voldoende beweging hebt, met wekelijks een stukje krachttraining, dan wordt je een stuk leuker oud en zal de kwaliteit van je leven flink toenemen.

Waarom personal training bij Jelle

Je wordt getraind met de beste trainingsmethoden en er zit een opbouw in alles wat je doet tijdens de trainingen. Dit, in combinatie met de voedingsadviezen en de optimale oefeningen, zal zorgen dat je veel meer en ook sneller resultaat krijgt. En natuurlijk is het ook fijn om iemand te hebben, waarmee je afspraken maakt en zo een stok achter de deur hebt.
Na de personal training zal je zelf je eigen training kunnen voortzetten op de aangeleerde manier. Je kent dan het verschil tussen sporten en trainen voor progressie, richting jouw doel.

Wil jij begeleid worden kijk dan bij contact.

Sfeer impressie